Green Forest


Here we will start to gather information about a new group of adventurers, who are about to embark on their first assignment.
You will find that the information on this page and the information on many of the linked pages is in Dutch. This is due to the fact that the group has decided that Dutch will be the language of play.

Een nieuwe groep avonturiers is begonnen met het uitzetten van hun route over het eiland Gaialoran. Ieders lot is verbonden met de beslissingen van Vrouwe Sonara en daarmee is hun lot verbonden met elkaar.
Op deze pagina zal het mogelijk zijn om een introductie te lezen van de diverse avonturiers, terwijl tevens hun verslagen hier opgenomen zullen worden.


De Avonturiers

Julian
Een paladijn van Athena, die per ongeluk van Kivarolan op Gaialoran is beland en zich nu zorgen mag maken over zijn acceptatie.

Kharsh
Een halfork druide, verbannen van zijn eiland Trag, met name om zijn vreemde oog.

Maarten
Een zoon van elven die de eer van de god Heironeous wil verspreiden.
Vrouwe Sonara heeft ons laten weten dat Maarten is opgeroepen voor de dienstplicht ter verdediging van de zuidelijke havens.

Mus
Een kleine gnome, met alle streken van dien. Hij is afkomstig van het eiland Gaialoran.Het begin van de pagina, De avonturiers, De verhalen, Extra informatie


De Verhalen

Na een ontmoeting met vrouwe Sonara zijn de eerste reizigers op weg gegaan. Een reiziger is verdwenen, maar een vervanger heeft zich gemeld. De reis was niet zonder gevaren, maar zaken die nog een vreemder luchtje hebben, vinden plaats op de plantage van de vrouwe.
Flink diep graven levert een valse boekhouding en enkele verdachte personen. Na wat moeite volgt ook een confrontatie met deze dieven binnen de eigen gelederen. Niet dat daarmee dan alle problemen zijn opgelost, nee bij lange na niet. Vreemde wezens en ook de buren blijken minstens zo een grote bron van problemen te zijn.
Als de vrouwe een nieuwe Major Domus stuurt zijn daarmee alle problemen ook niet opgelost. De dagelijkse gang is wel in goede handen, maar dwergen, mensen, en vreemde wezens blijven de dagelijkse gang van zaken verstoren.Het begin van de pagina, De avonturiers, De verhalen, Extra informatie


Links naar extra informatie

Hier is een overzicht te vinden van extra bronnen van informatie.

Kharsh is begonnen met het schrijven van zijn levensverhaal.

Mus heeft ons verblijd met mooie verhalen over zijn leven. We twijfelen aan het waarheidsgehalte...Het begin van de pagina, De avonturiers, De verhalen, Extra informatie
The Teolin Setting
Copyright 2001-2005 Ylorea's Adventuring
Last update 13-12-2004